Slăbiți după sarcină cu dietă și exerciții fizice

0
353

După sarcină, fiecare femeie este preocupată să piardă în greutate și să revină în formă: este normal să câștigi în greutate atunci când ești gravidă, precum și tonusul care pierde datorită mișcării limitate, în special în ultimele săptămâni de sarcină.

Vedem, prin urmare, anumite metode și sfaturi pentru a pierde în greutate după sarcină: înaintea unor indicații de mișcare și sport, atunci evident semnele unei surse de alimentare adecvate (nu atât o slăbire în dietă, cât o dietă sănătoasă).

Pentru a reveni în formă după naștere

Aveți nevoie de combinația corectă de exerciții fizice și dietă de slăbire … și, desigur, de dorința puternică! Inutil să o ocolești, pierderea rapidă în greutate nu este nici recomandabilă, nici fezabilă de cele mai multe ori, este nevoie de timp și consecvență pentru a se combina cu metoda potrivită.

În cele din urmă, ați făcut nouă luni de sarcină, ar fi trebuit să învățați cum să gestionați timpul în situațiile în care dorim să facem treptat: un stil de viață nou și un nou regim alimentar sunt obiceiuri de cultivat în fiecare zi, poate câte puțin la un moment dat evitați fiecare stres suplimentar (primele luni ale unui nou-născut sunt evident foarte delicate și nu sunt ușoare pentru o mamă).

Mișcare și sport după sarcină? Da, absolut! Desigur, sunteți obosit, deoarece copilul este foarte greu de urmat, iar primele săptămâni nu este cazul de a face prea mult efort, în special dacă ați născut cu cezariana tăietoare.

Când te simți pregătit, începi cu plimbările în aer liber, desigur, măsurând efortul și mărind distanța puțin câte puțin în fiecare zi. Nu este necesar să alergi, să slăbești după sarcină deja mersul pe jos este foarte util.

Bineînțeles, poți lua copilul cu căruciorul. Dacă aveți senzația de a ieși din casă, aveți de ales: împingeți căruciorul cu copilul înainte și înapoi, urcați și coborâți scările timp de 15 minute, folosiți o bandă transportoare pentru uz casnic (există de la mai puțin de 100 EUR, pentru a merge merge foarte bine).

Antrenament acasă pentru a slăbi după sarcină

După primele câteva săptămâni de mers pe jos puteți oferi o activitate fizică mai intensă. Ok, timpul și dorința de a merge la sală sau la piscină în primele luni de viață ale bebelușului pot fi la minimum … dacă nu vrei sau nu poți merge acolo, antrenează-te acasă este întotdeauna posibil și foarte rodnic.

Exercițiile care trebuie făcute sunt multe, iar echipamentele necesare în acest scop sunt minime, puțin costisitoare și de diferite tipuri – există un anumit lucru care vă convine și de care vă veți bucura – dar poate fi folosit și ca instrument … același copil!

Țineți-l în brațe, înainte de voi, și faceți flotări pe picioare („ghemuit” pentru picioare), sau vă întindeți pe spate, până la burtă, cu puțin pe piept și ridicați până la începutul vieții ( exercițiu pentru abdominale) sau metetevelo pe stomac și ridicați bazinul îndreptat spre picioare (exercițiu pentru fese și coapse), sau chiar ridicați-l cu brațele în timp ce întindeți întotdeauna pe sol (exercițiu pentru brațe, piept și umeri).

Cu toate acestea, evident, pierderea în greutate și revenirea la formă după naștere sunt fundamentale pentru o dietă sănătoasă și adecvată pentru slăbire și dieta echilibrată. Plecând de la premisa că numai medicul dumneavoastră vă poate oferi indicații precise, acestea sunt sfaturile utile și directul întotdeauna valabil nimic alimente bogate în calorii, cum ar fi chipsuri de cartofi, băuturi răcoritoare îndulcite, produse ambalate sau deja gata (sare întotdeauna bogată care promovează apa de retenție)

Evitați dietele care exclud grupuri întregi de alimente sau macronutrienți:

  • pariază pe surse de proteine ​​slabe, cum ar fi carnea albă și fructele de mare (chiar și „grăsimea” este bună deoarece este bogată în Omega 3, antioxidanții grași sănătoși)
  • limitați zahărul din sânge, țineți-le sub supraveghere, dar nu reduceți-le drastic și brusc: un nivel ridicat de zahăr din sânge crește senzația de foame și, prin urmare, dorința de a mânca lucruri care nu sunt adecvate
  • fructe și legume proaspete din abundență, atât numere întregi care formează centrifugare, cât și sucuri (fabricate intern prin produse proaspete, evident)
  • suplimentat cu vitamina c
  • a început devreme în dietă, imediat după naștere: sfrutterete procesul pe care corpul dumneavoastră îl începe imediat și, bineînțeles, pentru a reveni în formă după sarcină

În cele din urmă, mamelor care doresc să se întoarcă în formă după sarcină este recomandabil să doarmă, nu faceți ceva ușor cu un nou-născut în casă: cel mai reușit în adaptarea ritmurilor sale la voința voastră și mai bună, altfel dacă propriul dvs. este imposibil de exploatat momentele sale de somn să te culce chiar și pe tine.