O detoxifiere naturală și sănătoasă

0
264

Arată o păpădie ceaiuri de plantedandelionul este unul dintre cele mai recomandate remedii naturale din medicina pe bază de plante. Acesta aparține ierburilor amare și este considerat foarte potrivit pentru Stimularea purificării adecvate a ficatului și buna funcționare a acestuia. Îl putem lua sub formă de ceai din plante, perfuzie sau chiar decoct, în timp ce florile sale sunt perfecte pentru un elixir de detoxifiere.

O altă plantă foarte indicată este ciulinul de lapte

O altă plantă foarte indicată este ciulinul de lapteDacă pregătim un concentrat pe baza acestei plante, vom avea beneficii enorme pentru funcțiile corecte ale ficatului nostru. Ciulinul de lapte este compus în principal din silymarin, care are o acțiune protectoare împotriva substanțelor nocive eliberate de organism, are o acțiune care normalizează aceleași funcții hepatice, reducând colesterolul, trigliceridele și lipemia și, în final, are și o acțiune tonică accelerarea metabolismului.

Un alt remediu pentru purificarea ficatului este iarba de orz, bogată în clorofilă, cu o putere mare de detoxifiere și proprietăți imunostimulatoare și alcalinizante. Pulberea este perfectă pentru un extract purificator.Ajungem la brusture, o plantă amară a cărei rădăcini uscate sunt adesea folosite pentru curățarea decocturilor ficatului. Pe lângă acțiunea de purificare, brusturele reduce și nivelul colesterolului rău din sângele nostru și tinde să scadă nivelul zahărului din sânge.

Pe scurt, este o plantă cu adevărat benefică

Pe scurt, este o plantă cu adevărat beneficăExtractul de anghinare poate fi, de asemenea, utilizat pentru a purifica profund ficatul, mai ales dacă există și probleme cronice cu digestia sau un nivel de colesterol puțin mai mare decât în mod normal.Imaginea care arată un pahar de aloe vera mesteacăn este un alt remediu natural folosit mai ales primăvara pentru a reseta ficatul după lunile mai reci, pregătindu-l pentru schimbarea sezonului și a căldurii.

Boldo poate fi apoi utilizat pentru a stimula și a face bila mai moale și fluidă, cu o proprietate antioxidantă și protectoare a sistemului.În cele din urmă, există aloe vera, un ingredient foarte prețios pentru sănătatea noastră. Aloe are multe calități, în primul rând cea purificatoare, favorizând funcția intestinală, purificând temeinic corpul, ficatul și pielea.

Dacă combinăm aportul de suc de aloe vera cu o dietă

Dacă combinăm aportul de suc de aloe vera cu o dietăUșoară și bogată în vitamine, fibre și săruri minerale, vom putea într-un timp scurt să ne purificăm corpul într-un mod cu adevărat eficient.Există atât de multe remedii naturale pentru a fi bine. Dar la baza sănătății noastre este un organism curat. Mâncarea proastă sau rapidă, a face puțină activitate fizică sau a nu urma ritmuri naturale poate determina corpul nostru să acumuleze multe, prea multe toxine.

Dacă nu sunt eliminate rapid, acestea pot provoca pe termen lung tulburări mai mult sau mai puțin grave. Iată trei remedii pentru a face sistemul nostru cu adevărat eficient, puternic și sănătos.Poate părea un remediu banal, dar dacă înveți să o faci zilnic, vei observa în curând beneficiile sănătoase. La trezire, în primul rând, curățați limba cu un oțel special sau, mai bine, cu o plasă de cupru. Acest pas este foarte important, deoarece vă permite să scăpați de toate toxinele care se află pe suprafața nopții, așezându-se pe limbă.

Dacă mâncați micul dejun înainte de curățare, toxinele ar reintra în cerc.După curățarea limbii, luați în gură o lingură de ulei de susan presat la rece sau, vara, ulei de nucă de cocos. Ca și cel precedent, acest remediu ajută, de asemenea, la detoxifierea întregului organism. Țineți uleiul în gură timp de cinci minute și mutați-l ca și cum ar fi trebuit să clătiți, apoi scuipați-l. Acest lucru vă permite să atrageți toxine care nu au apărut încă în mucoasa orală. Această metodă, numită budincă de ulei, este eficientă și în reducerea durerilor de cap, alergiilor, dezechilibrelor hormonale, tulburărilor digestive și respiratorii.