Cum să crești libidoul: tehnici pentru a trezi simțurile lui și ale ei

0
1217

După atâția ani de istorie și de viață împreună, fiecare cuplu, chiar și cel mai statornic, puteți descoperi un declin fiziologic al libidoului, cauzat în principal de rutina, pe care am proiectat-o ​​între îndatoriri, făcându-ne să uităm plăcerea de a fi împreună . Viața de zi cu zi, făcută din muncă, copii, relații sociale, este adesea interpusă între el și ea în interiorul unei relații, ducând la consecințe deseori dezastruoase.

Vom căuta mai puțin, corpul de contact devine din ce în ce mai rar, iar momentele două se vor transforma într-o amintire îndepărtată. Protejați faza de răsfăț și relațiile intime sunt în schimb esențiale pentru a menține ferm perechea. Nu este nevoie să vă simțiți vinovați dacă ați lăsat în urmă altceva, deoarece, în ierarhia lucrurilor importante, este cu siguranță primul care ne gândește la noi înșine.

Înainte de a vorbi despre tehnici de creștere a libidoului și de a trezi simțurile pe care le are, este important să fie capabil să dedice timp până la doi în 7 zile, dacă nu reușește să facă asta zilnic. Idealul ar fi să puteți conta pe cel puțin 2-3 ore de două ori pe săptămână, lăsând angajamentele și îndatoririle în afara ușii, să vă concentrați exclusiv pe intimitatea cuplului.

Cum să crești libidoul în cupluri

Pentru a crește libidoul, trebuie să reaprindeți interesul pentru jocurile de sub cearșafuri și pentru fizicitatea cu partenerii, pentru a încălzi atmosfera. Puteți începe ușor, pur și simplu vorbind despre fanteziile sexuale, fără rușine sau frică de a fi judecat de cealaltă persoană.

Deseori, răsfățați-vă cu luxul de a face discursuri picante, deja ajută la deblocarea fizică, dacă doriți să treceți de la gândire la acțiune. Mulți terapeuți recomandă cuplurilor aflate în dificultate să joace și ele un rol, unde la rândul lor unul dintre cei doi ia „comanda” și îi spune celuilalt ce ar fi făcut.

Într-adevăr, este doar „ordine” de asemenea intimitate. De cele mai multe ori face parte din cerințe care tind să-l bucure pe solicitant, cum ar fi să-i ceri partenerului tău să poarte o rochie specială sau să pună un parfum sau chiar să gătească ceva pentru cealaltă persoană. Acest exercițiu ajută la eliberarea și mutarea la ceva mai împins.

Pentru a vă apropia din punct de vedere fizic, puteți începe în schimb de la masaje cu ulei parfumat pentru a face și a primi ghidând partenerul la atingere. Minunat, de asemenea, baie pentru a face în două, săpunit unul pe altul. Adesea trebuie doar să descoperim anumite sentimente pentru a renunța la inhibitorii de frână și pentru a ne bucura de intimitatea potrivită, cea care salvează cuplul și o face și mai unită.

Creșteți apetitul sexual (libidoul): unele remedii naturale

Lipsa apetitului sexual (libidoul) poate aparea oricând, din motive diferite, adică bărbații sau femeile. Cu toate acestea, există multe modalități naturale de a îmbunătăți dorința sexuală în cupluri. Mănâncă multe fructe uscate, bogate în zinc, un stimulent al testosteronului și L-arginină, care ajută la îmbunătățirea fluxului de sânge către organele sexuale.

Exercițiul fizic ajută la combaterea lipsei libidoului, la creșterea fluxului de sânge către organele genitale și la creșterea energiei. Un exercițiu fizic scurt, dar intens, realizat pe bază de repetare, poate fi foarte util pentru creșterea nivelului de testosteron și prevenirea declinului puterii. Depresia reduce deseori libidoul, din păcate și antidepresivele pot avea același efect. Multe medicamente pot afecta negativ viața sexuală, așa cum se întâmplă de exemplu cu cele utilizate pentru tratarea hipertensiunii.

Pilula contraceptivă poate fi responsabilă pentru reducerea dorinței sexuale. Discuția cu medicul dumneavoastră pentru a găsi o metodă de concepție alternativă poate fi foarte utilă. Un studiu al Universității din Chicago a arătat că dormitul mai puțin de 5 ore pe noapte poate provoca o scădere a testosteronului cu până la 15%. Dormi întotdeauna cel puțin 8 ore.

Vitamina D?

Crește nivelul de testosteron și este esențială pentru menținerea calității spermei și a spermei. Prin urmare, este util să aveți o rază de soare, mai ales iarna, și să mâncați alimente bogate în vitamina D, cum ar fi peștele, ouăle și cerealele. Consumul de zahăr scade nivelul de testosteron din sânge: util pentru a încerca să eliminați o parte din dietă, poate înlocuiți-l cu miere. Un studiu din 1998 realizat de Universitatea din California a constatat că ginkgo biloba crește dorința, emoția și intensitatea orgasmului cu 91% la femei și 76% la bărbați.

Alcoolul poate fi relaxant, dar aveți grijă să nu exagerați, puteți fi victima unor tulburări de erecție sau aveți probleme în atingerea orgasmului. Un pahar de vin roșu este suficient pentru o noapte de pasiune. Fumul constrânge vasele de sânge, lovind astfel fluxul de sânge către organele sexuale. Cercetătorii de la Universitatea din Kentucky au descoperit că bărbații care fumează au o activitate sexuală înjumătățită în comparație cu nefumătorii.

Stresul este ucigașul pasiunii, iar efectele se observă cel mai mult asupra femeilor. Încercați să vă relaxați cu yoga sau meditație. O greutate excesivă poate provoca o îngustare a arterelor și dificultăți de curgere a sângelui, în special spre organele sexuale. Pierderea în greutate poate crește semnificativ nivelul de testosteron din sânge.