3 sfaturi pentru a merge mai des, chiar și în vacanță

0
1097

Dar beneficiile mersului pe jos nu sunt doar fizice. Când mergi liber mintea, te distragi, prin frâu liber imaginației. Chiar mai bine dacă plimbarea ta se află în mijlocul naturii: vei respira aer bun și curat, te vei simți mai relaxat și inspirat. Mai multe persoane de succes, precum Mark Zuckerberg și Jack Dorsey, au adoptat bunul obicei de a merge.

În Silicon Valley (și nu numai) vor fi răspândit chiar „întâlnirile de mers pe jos”, adică întâlnirile de lucru desfășurate prin mersul în aer liber. Asta pentru că mersul pe jos vă ajută la concentrare și creativitate. Sunteți gata să faceți loc ideilor noi?

Mersul pe jos are avantajul incredibil asupra sănătății noastre fizice și mentale. Dar cum poți merge mai des? Iată 5 obiceiuri bune de adoptat.

Se trezește pe fizicul dvs. cu o plimbare frumoasă

  După o zi de muncă, sunteți întotdeauna așezat sau în fața unui birou, ne simțim obosiți și amorțiți. Stilul de viață prea mult sedentar și mișcarea redusă pot duce la dureri la nivelul spatelui, la un metabolism lent și la alte probleme articulare. Dar cu o cantitate adecvată de mișcare pentru a vă putea menține corpul în activități, puteți să abordați aceste probleme și să vă simțiți mai bine.

Bunul obicei de a merge pe jos pentru a merge la serviciu. Pentru început, fiecare oportunitate este bună pentru a profita de beneficiile unei plimbări bune. Dacă hainele din apropierea locului dvs. de muncă, plecând de acasă în mașină, ieșiți cu câteva minute înainte și mergeți pe jos.

Nu numai că îți fac bine, ci și mediului, pentru că în micile tale automobile poluarea diminuează și nu va avea probleme de trafic. Dacă totuși mașina trebuie să o folosească cu forța, căutând o parcare suficient de departe pentru a vă permite să faceți cel mult doi pași.

Mersul în vacanță

Mergând aproape de SienaQuando, sunteți în vacanță, în loc să vă deplasați întotdeauna cu mașina sau autobuzul, căutați destinațiile mai apropiate de cazare la care puteți ajunge cu ușurință pe jos.

Vă veți bucura de cea mai bună atmosferă a locului, veți experimenta plăcerea de a vă plimba pe străzi și locurile neaccesibile în mașina destinației pe care ați ales-o, cu avantajul că puteți ști tot mai multe pentru a închide. Puteți alege destinații ușor accesibile fără mașină, cum ar fi Perle Alpine, care oferă diferite posibilități de a vă deplasa în libertate și trasee frumoase programate pe picior.

Mersul te pune într-o dispoziție bună. Când mintea ta este mai ușoară, te simți mai relaxat și mai bine dispus. Un studiu din Marea Britanie o arată ca o plimbare în verde, cu excepția gândurilor negative. Luați acest timp pentru a vă lăsa ocoliți de toate angajamentele zilei și pentru a vă concentra la fel.

Mergeți aproape de casă

Acasă, după masa de prânz sau înainte sau imediat după serviciu, o plimbare va fi, de asemenea, la timpul tău de aerisire, pentru a elimina stresul acumulat în timpul zilei, a rămâne puțin aer deschis, a digera mai bine mâncarea, a asculta muzica ta.

A preferat să se relaxeze și să reflecteze la ceea ce se ocupă cu gândurile tale. Dacă totuși nu îți place să mergi în singurătate, poți oricând să suni pe cineva pentru a face o plimbare în companie. Va fi și mai distractiv și timpul va trece într-o clipă, făcând plimbarea dvs. un moment perfect și pentru a rămâne cu prietenii.

Mergeți cu prietenul cu 4 picioare. Îl duc pe câine la plimbare! Nu există o scuză mai bună pentru a ieși și a merge. Mai ales dacă sunteți în vârstă, un câine nu numai că vă va aduce companie în zilele voastre, dar va fi un motiv excelent pentru a vă scoate la plimbare, contracarând un stil de viață sedentar.

Nu numai asta, un studiu a spus că, pe lângă faptul că sunt mai activi, stăpânii ies mult mai mult pentru a face activități fizice dacă sunt însoțiți de câinele lor, neavând renunțare la plimbare nici cu vreme rea. Și tu ce crezi? Ce strategii folosiți pentru a merge mai des, chiar și în vacanță?