Exemplu meniuri sanatoase

Exemplu Meniu

Luni

ora 8: rulada de branza si ceapa verede, cu o crusta de  susan(150g)

ora 12: lipie cu pui, cascaval si ciuperci la tigaie(200g)

ora 18:  salata valeriana, ardei, rosii(250g)

Marti:

ora8: 4 briose din faina alba, cu muschi file, masline, telemea de vaca(230g)

ora12: pui(marinata din menta, lamaie)+mamaliguta si 1 castravete murat(350g)

ora 18: 2 fileuri de pastrav la cuptor(250g)

Miercuri:

ora8: 3 oua umplute cu rosii si lamaie(umplutura din galbenusuri si smantana cu 12%grasimi)(150g)

ora12: orez cu legume(250g)

ora 18: lipie cu salata, rosii, ardei, castravete, branza telemea de vaca(200g)

Joi:

ora8: castraveti umpluti cu crema de branza si crackers de secara(150g)

ora 12: pui in crusta de mustar la cuptor+rosii si ardei(300g)

ora 18: somon la tigaie(250g)

Vineri:

ora8: salata din rosii, ardei, castravete + muschi file(150g)

ora 12: cotlet de porc in vin+mazare la tigaie(300g)

ora 18: salata valeriana cu rosii, ardei, fasole boabe(300g)