Despre noi si cum am format Catering Sanatos

Despre noi si cum am format Catering Sanatos

Sincer? Suntem la inceput, suntem noi pe piata, acest sistem de catering sanatos este foarte complex si pot spune ca nu am mai intalnit un astfel de serviciu pana acum. Avem in momentul de fata aproximativ 1 an jumatate de cand incercam sa facem multa lume fericita si sa imbunatatim vietile si sanatatea oamenilor doar prin mancare si nimic mai mult.

 

Aceasta idee de catering a aparut datorita unei cliente de la partea de antrenoriat, care acum este cea mai buna prietena a mea (B.Mihaela). Ea nu reusea sa se tina de o alimentatie echilibrata pentru a putea slabi si a vedea ce inseamna o viata sanatoasa, datorita mai multor factori, familie numeroasa, 2 joburi, etc.

 

Cum am format meniurile? Meniurile sunt create in urma unor analizari facute de mine, la toti clientii de la antrenoriat si rezultatele lor dupa alimentatiile pe care le recomandam, si cu ajutorul a “catorva” carti, articole, reviste citite si analizate prin prisma gandirii mele.

 

Ce cuprinde meniul? Pai sunt cele 5 mese pe zi, 3 principale si 2 gustari (doar fructe), 2 zile pe satamana avem peste, la care difera de la saptamana la saptamana felul si modul de preparare, o zi pe saptamana este fara carne chiar si fara lactate si oua (ocazional), pentru reglarea si imbunatatirea tranzitului intestinal.

 

Idealul nostru este de a invata cat mai multa lume ce este cel ma bine despre o alimentatie sanatoasa si nu diete tampite luate de pe net si de la colega de birou, testate dupa ureche.

Noi vrem rezultate!!! multe rezultate bune si de durata, incat sa contribuim la reducerea obezitatii globale care este in continua crestere, si usor usor observam acest aspect si in Romania.

 

Speram sa fim sustinuti,si incurajati in ceea ce facem pentru a ajuta cat mai multa lume care are nevoie de o alimentatie sanatoasa.Vrem sa ne treci pragul si sa incerci acest sistem nou pe care il oferim, si vrem sa ascultam si parerea ta, deoarece asa putem evolua si autoimbunatati.

 

Multumim tuturor celor care ne –au testat, multumim tuturor celor care ne-au sustinut si ne sustin. Pentru ca fara voi nu putem avansa si nu am fi putut face ceva bun pentru viata atator oameni..