Cu mare drag avem asteptari de la voi “Clientii”

Cu mare drag avem asteptari de la voi "Clientii"

Datorita parcursului meu ca antrenor personal de aproximativ 4 ani, am intrat in contact cu destule persoane de la care am invatat mult lucruri. La fel si din partea de Catering Sanatos.

 

Asteptarile noastre din partea dvs ar fi sa nu veniti cu conceptia “Clientul nostru, stapanul nostru”, pentru ca noi nu suntem pe acest sistem si nici nu vom fi.

Firma noastra se bazeaza pe respect reciproc si intelegere dintr-o parte si alta. Noi evoluam cu ajutorul vostru, dar si voi veti fi mai sanatosi cu ajutorul nostru.

 

Nu avem preturi astronomice fix cu scopul de a-si permite toata lumea si din aceasta cauza dorim sa aveti respect si intelegere fata de noi si de angajatii nostri.

 

Va ascultam in tot ceea ce ne propuneti pentru ca este normal si logic, dar nu incercati sa ne faceti sclavii vostri pentru ca asta nu o sa se intample niciodata.

 

Nu va convin serviciile noastre sau preturile practicate, FOARTE BINE! Puteti sa spuneti “nu imi place” si sa cautati altceva. Dar nu cautati sa scoateti lucruri de la noi doar pentru simplul fapt ca sunteti client si aveti drepturi.

 

Nu uitati, si noi avem dreptul de a ne selecta clientii.

 

Sunteti mari “nutritionisti”, va rugam nu incercati sa ne corectati modelul de nutritie, pentru ca nu ne intereseaza cunostintele pe care le aveti. Vreti sa testati bine, daca nu, nu. Nu avem nimic impotriva, numai nu ne aratati cat de plini de informatii corecte despre nutritie sunteti. Cautati in alta parte.

 

Speram ca ne-am facut intelesi pe partea aceasta.

 

RESPECTUL NASTE RESPECT SI BUNATATEA OFERITA ADUCE BUNATATE.

IUBESTE SI VEI FII IUBIT.