Campania cu numarul doi “Ajutam oamenii sa slabeasca”

Slabeste sanatos cu

Andrei Rusu si Catering Sanatos

 

Am incheiat cu succes si cea de-a 2a editie a campaniei “Ajutam oamenii sa slabeasca”. Am avut parte de experiente noi, cu oameni interesanti si povesti destul de dramatice.

Ideea pe care incercam sa o transmitem pentru toti ceilalti este sa controlati toate supararile care va apasa si sa le eliminati din interiorul sufletului vostru pentru a va bucura de intreaga viata.”  

In urmatoarele randuri va prezentam testimonialul concurentei noastre despre experienta pe care a avut-o cu noi.

Slabeste sanatos cu Andrei Rusu si Catering Sanatos

A inceput totul intr-o zi cand m-am hotarat sa ma inscuriu la un concurs pe care l-am gasit distribuit pe Facebook. Initiatorul acestui concus este Rusu Andrei, antrenorul personal care ne indeamna sa ne spunem povestea kg in plus intr-un e-mail pe care sa il trimitem iar mai apoi va alege castigatorul.

    M-am inscris scriindu-i, povestindu-i in mare care este problema mea cu kg, gandindu-ma ca este un strain si antrenor care torusi poate sa ma ajute. Zis si facut, au trecut zilele si eu am uitat ca am scris ceva cuiva dar am primit un mesaj chiar de la Andrei spunandu-mi ca am castigat. A fost wow, niciodata nu castigasem nimic si acum ce sa vezi eram eu ,,premiata’’. A inceput totul luni 04.07.2016 cand am primit de la Rusu Andrei si de la firma de catering pe care el o conduce Catering Sanatos prima mea masa.

    Am avut indoieli cu privire la mancare si la cat de mult imi vor tine mie de foame produsele trimise de el, dar surprinzator chiar merita: in fiezare zi meniul este unul diversificat si mananci mai sanatos si foarte consistent. La doua zile dupa ce am inceput si antrenamentele cu el la sala de sport si n-a fost deloc usor. Au urmat zile de febra musculara, dureri, vaicareli dar n-ai ce sa faci pentru ca Andrei nu te prea lasa ‚’’HAI ROXANA, HAI CA POTI, HAI NU TE LASA..HAI HAI HAI’’.  

    Astazi la o luna de la inceperea dietei si programului de sport am cu 6 kg mai putin si mult mai multa determinare si vointa. Cu siguranta mai am mult de lucru, dar ajutorul pe care l-am primit de la Andrei si de la Catering Sanatos mi-a dat aripi si mi-a dat exact impulsul de care aveam nevoie sa pornesc pe acest drum.  

Slabeste sanatos cu Andrei Rusu si Catering Sanatos

    Acum nu numai ca sunt mai slaba dar ma simt si mult mai bine : am mai multa energie si chef de viata si ma pot bucura mai mult de vremea de afara si de cine sunt. recomand din toata inima acest program si pe Rusu Andrei si sper ca povestea mea sa va determine sa incercati si sa aveti vointa sa incepeti acest drum. Rezultatele obtinute de mine pana acum nu au facut decat sa-mi intareasca hotararea de a continua alaturi de Andrei si Catering Sanatos si pe viitor. Multumesc”

 

2 Responses to Campania cu numarul doi “Ajutam oamenii sa slabeasca”

  1. Carmen Dragan says:

    Buna ziua, sunt interesată de programul de slăbire prin livrarea meniului acasă, incerc de cateva luni sa ma disciplinez si sa mananc corect insa nu prea reușesc 🙂 telul meu este sa slăbesc 4 kg.
    Va multumesc anticipat pentru informații.
    Carmen Dragan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esti bot? *

4 × 2 =