Campania cu numarul 3 “Ajutam oamenii sa slabeasca”

Slabeste sanatos cu

Andrei Rusu si Catering Sanatos

Au fost doi participanti la cea de-a 3-a campanie, dintre care doar unul a incercat sa aiba incredere in proces, sa tina legatura cu noi astfel incat sa stim cum evolueaza lucrurile legate de alimentatie, kilograme si felul cum se simte.

V-am povestit acum ceva timp de primele doua saptamani ale domnului Vali in care s-a muncit cu febra musculara groaznica de la antrenamente pentru a da cat mai multe kg jos si pentru sanatatea lui. Nu spun nimic despre alimentatie deoarece cu ea nu s-a chinuit absolut deloc, totul a fost pregatit si livrat chiar la locuinta lui dec atre firma “Catering Sanatos”.

“Am ajuns la finalul primelor 4 saptamani si am a reusit sa dau jos 10kg”*(*ATENTIE! Produsele si sfaturile prezentate pe acest site nu pot garanta aceleasi rezultate pentru toate persoanele.
Cu toti suntem diferiti si din cauza aceasta pentru fiecare functioneaza in alt mod)
Multumim. Dar mai bine lasam pozele sa vorbeasca despre transformarea pe care a suferit-o.

Slabeste sanatos cu Andrei Rusu si Catering Sanatos  

Parerea lui despre aceasta luna suna cam asa:

30 zile trecute de cand am inceput programul oferit de CateringSanatos si 30 de zile trecute de cand ma antrenez de minim 3 ori pe saptamana cu Rusu Andrei Andrei. Au fost 30 zile in care am avut incredere ca e decizia corecta si ca am gasit omul potrivit care sa ma ajute sa duc la capăt Schimbarea. A fost greu, mai greu la sala decat cu mancarea dar dupa 30 zile si 9.7 kg date jos ma simt bine, plin de energie, si fara dureri de articulatii cauzate de kg in plus.
Antrenamentele sunt intense bazate pe antrenarea corecta a muschilor prin izolarea acestora si pe îmbunătățirea mobilitatii la nivelul articulatiilor importante.

Pe scurt cea mai buna decizie luata pana acum cu privire la un program complet care sa te ajute sa dai jos kg in plus si sa faci miscare in asa fel in cat sa nu te accidentezi.”

 

 

Daca aveti cunostinte care au nevoie de ajutorul nostru dar in acelasi timp au motivatia necesara de a face o schimbare in bine pentru sanatatea lor, spuneti-le sa ne scrie povestea lor de viata, cum au ajuns sa aiba atat de multe kg in plus si poate va fi urmatorul concurent/a care va intra in programul nostru complet.

Ne puteti transmite recomandarile la andrei@strongbodybuilding.ro.

 

Drumul domnului Vali va continua cu noi asa ca stati pe-aproape sa vedem impreuna cer ezultate va avea.

 

Felicitari si mult spor in continuare, domnule Vali!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esti bot? *

1 × three =