Preturi Antrenori Personali

Sport si Sanatate cu Antrenor Personal

Rusu Andrei Antrenor Fitness

In unele momente am niste nelamuriri pe care nu stiu cum sa le privesc, ca pe o idee buna sau rea in ceea ce priveste viitorii potentiali clienti.

Zilele trecute m-au contactat 3 persoane si am auzit cam acelasi text de la dumnealor: Clientul: „Buna ziua, sunt si eu interesat de sedintele dumneavoastra”

Eu:”Da, spuneti, ce va intereseaza,sa slabiti, sa castigati masa musculara sau doar sa va mentineti?”

Clientul:”Vreau sa depun muschi, cam cate sedinte mi-ar trebui? Totusi mi se par cam ieftine sedintele si plus de asta este si programul nutritional inclus in pret?”

Eu:”Da, pai aveti nevoie de minim 3 sedinte pe saptamana pentru a imparti tot corpul in grupe musculare, dar mai intai trebuie sa fixam o intalnire pentru a obtine mai multe detalii despre dumneavoastra si pentru a va creea alimentatia si programul de exercitii. In plus, eu vin la sala la care doriti dumneavoastra”

Clientul:”Da, desigur!”

Si asa ramane fara sa primesc vreun raspuns inapoi; din curiozitate, incercam sa aflu ce gresesc in asta.

Cele mai multe pareri sunt ca pretul sedintei este prea mic in comparatie cu altele si foarte multe bonusuri odata cu acest pret mic, probabil ca si cum ar bate la ochi faptul ca pretul e mic deci rezultatele egale cu 0.

Haideti acum sa gandim ca niste oameni normali. De ce as da eu ca persoana care are nevoie de ajutor, in cazul celor „bine crescuti”,o suma cuprinsa intre 400 si 900ron pe un antrenor personal pentru 8 sau 12 sedinte pe luna, fara sau cu program de nutritie?

Vreau sa stiu ce credeti ca va face acea persoana care ia 900ron fata de cea care ia 400 ron sau chiar mai putin. Va spun eu, nimic,sunt aceleasi tipuri de exercitii,unii stiu mai bine sa le combine, altii mai putin.

La programul nutritional e putin mai complicata treaba pentru ca nutritia tot timpul va starni contradictii; pentru ca in fiecare zi se afla cate ceva nou din cercetari, asa ca tot timpul este cate ceva de invatat.Daca se terminau cunostiintele, n-am fi existat acum, viata este data ca sa inveti in fiecare zi cate ceva nou.

Nu stiu cate persoane stiu ca, in America, unele sali de fitness fac reduceri substantiale celor care au nevoie de informatii utile in domeniul fitness-ului pentru a slabi, chiar sedinte gratuite cu antrenori personali.

Si ca sa pun capat acestei idei, nu conteaza cat dati pe un antrenor, conteaza rezultatele pe care le aveti de la el, si daca intr-adevar sunteti multumiti, nu mai ganditi ca „ dau 900ron pe antrenorul meu, se vede nu?”.

Chiar ma uitam zilele trecute pe cateva site-uri de acest gen si erau niste clisee de comentarii lasate de clienti si niste poze de ma apucase durerea de cap.

Asa ca incercati sa uitati de pret si sa va uitati la calitatea antrenorului. Daca chiar isi doreste rezultate din partea dumenavoastra,se va impune,iti va explica cu rabdare detaliile care conteaza pentru a-ti atinge tinta dorita, te va suna la fiecare ora asigurandu-se ca iti vei lua masa,vorbind cu tine si oferindu-ti incredere si posibilitatea de a trisa in unele zile cand iti e pofta de o ciocolata sau altceva.

Din punctul meu de vedere un antrenor este si un psiholog,pentru ca daca nu gaseste motivatia clientului si modalitatea de a o scoate la suprafata si de a-l incuraja sa isi urmeze tinta,rezultatele o sa intarzie sa apara.

NU TOT CE ESTE SCUMP ESTE SI BUN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esti bot? *

four × one =