Campania cu numarul 3 “Ajutam oamenii sa slabeasca”

Mananca sanatos, slabeste sanatos

*ATENTIE! Produsele si sfaturile prezentate pe acest site nu pot garanta aceleasi rezultate pentru toate persoanele.
Cu totii suntem diferiti si din cauza aceasta pentru fiecare functioneaza in alt mod.

Foarte interesant, am promovat oferta noastra timp de 3 saptamani si au fost interesate aproximativ 5 persoane.

Din acestea am ales 4 persoane cu care sa merg la drum timp de o luna, dar din toate cele 4 s-a prezentat doar  una.

Sincer, romanului nici daca ii oferi gratis mancare si servicii care pe piata costa sume exorbitante, tot nu se inghesuie chiar daca e vorba de sanatatea lor.

M-am intalnit cu prima persoana, i-am explicat despre ce este vorba si am dat drumul la treaba.

Imi place enorm cand vad persoane care imi spun si cred cu tarie ca ei fac sport, mergand cand si cand la clase de spinnig, mai ales la o sala vestita, fac clase de aerobic sau alte sporturi inventate sau doar 20 de minute banda si alte aparate de cardio.

Iar cand ajung la primele sedinte cu antrenor personal isi dau seama ca fac instructie militara sau antrenamente pentru fortele speciale, dar de fapt se numeste SPORT.

Imi place la nebunie cand intreb clientul la prima intalnire cum sta cu scaunul si digestia si mi se dau o gramada de detalii ca are o data la doua zile ca e constipatie etc, iar dupa o saptamana de alimentatie de la Catering Sanatos cand ii adresez  intrebari prin mesaj sau face 2 face cum sta cu digestia si constipatia, mi se raspunde sec printr-un simplu mesaj “Ok”.

Oare mie ca antrenor personal ar trebui sa mi se para normal sa-mi dau seama si sa inteleg ca acest “Ok”  acopera raspunsurile la toate intrebarile mele? si chiar sa inteleg tot printr-un simplu “Ok”?

 

Dar este bine cand totul se termina cu bine, clientul nostru s-a tinut cat de cat de program si a slabit in jur de 5kg intr-o luna. Sa o lasam pe ea sa ne spuna cum i s-au parut alimentatia si orele de sport, ambele oferite de firma Strong BodyBuilding.

Mananca sanatos slabeste sanatosMananca sanatos slabeste sanatos

” Ii multumesc dnului Andrei pentru sprijinul acordat. Am fost incurajata mult de oferta de a primi mancare zilnic, 5 mese, timp de o luna. Este minunat sa nu ai grija mesei urmatoare. De fapt eu mancam haotic pentru ca nu aveam niciodata pregatite mesele, saream peste unele din ele si asa am ajuns sa pun kilograme in exces, mancand pe apucate ! Dupa programul de o luna cu mese regulate si antrenamentele la sala am slabit 4,5 kg. Sunt mandra de mine . Mi-am schimbat modul de viata si ii sunt recunoscatoare domnului Andrei Rusu. Initiativa lui este laudabila. Multumesc pentru tot. PS: antrenamentul nu este deloc usor dar merita fiecare efort !

Ce putem spune, “seriozitate maxima” fata de programul nostru oferit gratuit. Abia dupa o luna de la excluderea din programul “Ajutam oamenii sa slabeasca” ni s-au trimis pozele si comentariul promis dar totusi este bine ca le-am primit. Noi ne gandeam cum ar fi fost daca le primeam dupa 6 luni 🙂))))

2 Responses to Campania cu numarul 3 “Ajutam oamenii sa slabeasca”

  1. Alina Maria says:

    Buna ziua. Nu stiu daca se vor mai face aceste campanii tinand cont de ceea ce am citit putin mai sus, insa eu ma arat destul de interesata de acest lucru. Numele meu este Alina, am 27 de ani si din vointa lui Dumnezeu, sunt in scaun rulant. In ultimul an am luat foarte mult in greutate, din neglijenta mea, practic nefacand prea multa miscare. Am facut si sport de performanta powerlifting, lucru care m-a ajutat mult in educarea mea si nu numai, insa cand “mi-am depus armele” s-a produs acest lucru. Imi doresc ca macar 10-15 kg sa dau jos. Stiu ca a face aceasta campania cu o persoana dependenta de scaun rulant, ar fi atat o provocare, ceva nou, cat si dificil..pentru ca desi am mobilitate, nu o am pe toata!
    Asadar, daca se vor mai face astfel de campanii, ma declar dornica! Va multumesc pentru atentie!

    • andrei rusu says:

      Buna ziua si multumim pentru interesul acordat. Cu cea mai mare placere o sa va luam in program dupa data de 28.05.2017. Multumim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esti bot? *

seven + eleven =