Triseaza fara sa fii pedepsit

Cakes and bound hands isolated on white background

Da intr-adevar suna bine, acest titlu te duce cu gandul la “hai sa vedem ce a mai iesit pe piata incat sa mananc tot ce vreau fara sa ma ingras”.

Ca sa nu va amagesc, sincer nu este despre acest lucru dar atingem putin ideea de a manca cate ceva din lucrurile care iti sunt interzise, fara a se observa mare lucru.

 

Toata lumea isi doreste sa aiba un 6-pack si cand vine weekendul sa bage 2l de vin, 3 kg de dulciuri si alte nebunii din acest capitol si sa ramana la fel.

 

Intr-un fel se poate, dar trisatul sa nu fie la un gabarit atat de mare. Daca ti-ai setat o tinta sa ajungi tonifiat/a si cu 6-pack, trage tare si fa tot ceea ce trebuie incat sa ajungi acolo.

Dupa…perioadele de antrenamente trebuie sa le mentii si alimentatia corecta in timpul saptamanii, iar in weekend intr-adevar poti trisa, cu o anumita limita, dar se poate.

 

Ideea principala este ca in momentul cand te obisnuiesti cu un lucru si il stapanesti foarte bine, iti este usor sa trisezi, e ca si cum ai face antrenamente extrem de grele fara sa transpiri, pentru ca este ca si cum ai zambi si ai zice intr-una ca poti face acest lucru toata ziua cat este ea de lunga.

 

Dar pana in acel punct trebuie sa depui multa munca si sa faci multe sacrifii, cand ajungi sa-ti stapanesti foarte bine corpul atunci poti face ce vrei cu el (in anumite limite), incat sa te mentii fit si cu alimente interzise.

 

“Dupa munca si rasplata!”

“Mananca Corect!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esti bot? *

six + nineteen =