Instructor Fitness si pareri de la clienti

Loredana Bobeica

30 ani

Bucuresti

De Andrei Rusu stiu de mult. Am vazut rezultatele pe o buna prietena care, chiar daca arata bine inainte, acum arata extraordinar.
Cu ocazia unei oferte pe care a lansat-o pe piata, am decis sa incerc si eu, asa ca l-a sunat, ne-am intalnit, am vorbit si am stabilit detaliile. Mi-a conceput un regim alimentar, am stabilit programul de antrenament. Cel mai mult am avut de comentat in legatura cu regimul pentru ca eu incercam sa reduc la minim consumul de proteine animale iar acest regim era bazat pe ele. Am discutat cu el legat de asta si am zis: “ok, o luna fac ca tine.” Si bine am facut. Regimul este foarte bine echilibrat, 3 mese principale la ore fixe + 2 gustari formate din fructe. Cred ca in viata mea n-am mancat atat de multe fructe! Per total cred ca am mancat mai mult decat mancam inainte. Nu a fost greu sa respect regimul, singura dificultate a fost sa ma abtin de la Ciuc Radler in zile toride dar am rezistat. Cine stie, poate acum nici nu o sa imi mai placa! 😀
Sa trecem mai departe: prima ora de antrenament. Dupa nici 10 minute (facusem incalzirea si vreo 2 exercitii simple) aproape am lesinat. A fost nevoit sa ma duca pe o canapea din sala unde nu stiu exact cat am stat. Perioada aceea este cam in ceata. In fine mi-am revenit, am mai mers putin pe banda. Ora fusese ratata. In urma acestui eveniment, Andrei Rusu a venit cu o schimbare de plan: urma sa facem 4 antrenamente pe saptamana – 2 in aer liber, 2 in sala. Aceasta a fost reteta succesului pentru mine.
Din punctual meu de vedere evolutia pe care o am sub indrumarea lui Andrei este fenomenala! Chiar daca am avut febra cumplita, ma tineam de pereti prin casa ca sa ma pot deplasa, nu am lipsit de la nicio ora si nici nu m-a iertat la antrenamente. Am lucrat in ritm normal. Am avut momente cand aproape am plans, frustrata fiind de faptul ca nu pot executa niste exercitii simple (cel putin privind din afara) dar Andrei a fost acolo si m-a incurajat si ajutat continuu. Fara el n-as fi reusit niciun sfert din cat am reusit. De multe ori pare nemilos, dar Andrei stie ca poti, chiar si cand crezi ca nu mai ai nici urma de forta te ajuta sa o gasesti. Faptul ca este mereu langa mine si ma incurajeaza in mod constant este ca o gura de oxigen.
A trecut o luna, si in aceasta luna am descoperit ca am muschi despre care nici nu stiam. Mi-a crescut rezistenta. Acum urc 4 etaje fara sa mai gafai ca dupa maraton si fara sa ma mai agat de balustrade. Sunt plina de energie. Astept cu nerabdare orele de antrenament, desi stiu ca dupa cu singuranta vor mai fi muschiuleti care vor face mofturi si ma vor chinui cateva zile dar asta ma face sa vreau si mai mult. Pe langa faptul ca am mai multa rezistenta, am slabit! 8 kg in 4 saptamani! si asta e ceva in conditiile in care inainte, desi nu mancam dezorganizat si nici junk food nu reuseam sa dau jos nici 2 kg.
Multumesc pentru tot, Andrei!
P.S. Primul Radler o sa il beau in cinstea ta! )

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esti bot? *

one × three =