Rezultatele pe care le-a avut Irina lucrand cu noi.

Rezultate lucrand cu un instructor personal

dupa 5 luni(2 antrenamente pe saptamana)

P.Irina

31 ani

Bucuresti

Eram tipul de persoană ,să spunem, cvasi-sedentară, probabil că de aici şi discopatia lombară pe care am căpătat-o de la statul pe scaun 8 ore la birou. Socul pe care l-am avut când am trecut prin experienţa primei crize lombare, în contexul în care nu sunt o persoană supraponderală şi eram cât de cât prietenă cu mişcarea, a fost imens şi greu de gestionat. Am trecut de la întrebări de genul “de ce eu” „de ce mie“, la reacţii de genul „eu asta nu pot face, mi-e teamă să nu se agraveze durerile de spate”, la nenumărate vizite la medici alopati, osteopati, kinetoterapie, cabinete de acupunctură ş.a.m.d. Durerile se atenuau pe moment dar după o anumită perioadă de timp reveneau parcă mai în forţa. Cauza, lesne de înţeles, efortul meu în ceea ce priveste mişcarea nu era susţinut, constant şi nu era făcut sub îndrumarea unei persoane care să ma ghideze şi care să se asigure că exerciţiile sunt executate corect.


Asadar, am decis să caut un antrenor personal. Aşa l-am gasit pe Andrei instructor personal, m-a ajutat google, fără vreo recomandare, singurele informaţii pe care le aveam despre el fiind cele pe care le-am găsit pe site.
Ne-am întalnit, am povestit, şi am început antrenamentele.
Îmi aduc aminte că de la primul antrenament am plecat mai mult sau mai puţin pe picioarele mele, tremuram din toţi rărunchii, a fost extrem de solicitant pentru mine şi ma gândeam tot timpul dacă o să pot rezista până la sfârşitul şedinţei. M-au ajutat încurajările lui  şi faptul ca am simţit ca e implicat şi pasionat de ceea ce face. A se înţelege prin pasionat şi faptul că e hotărât (si de neclintit în hotărâre) să nu te lase să renunţi la exerciţii chiar dacă îi spui că nu mai poţi si picioarele, mâinile nu te mai asculta, că antrenamentele au o anumită ritmicitate-alertă pe care vrei nu vrei ai să o respecţi chiar dacă tremuri din toate încheieturile, că e cu ochii pe tine şi pe cronometru şi urmăreşte ca fiecare mişcare să fie executată corect şi complet.

În prima lună, dupa fiecare doua şedinţe săptămânale de antrenament au urmat weekendurile cu febra musculară aferentă; am fost avetizată de domnu’ Antrenor, dar ce am pătimit a fost peste aşteptări. Cine a experimentat vreodată o febră musculară poate multipica cu 10 senzaţiile şi va întelege despre ce vorbesc. Nu mă aşteptam, dar încurajările au venit tot de la Andrei instructor personal fitness, mi-a dovedit de nenumărate ori ca îi pasă, este empatic, îl interesează când şi ce mănânc, şi are grijă să mă atenţioneze când calc în străchini. Dacă înainte ma gândeam de 2 ori înainte să mănânc “alimente interzise” acum mă gândesc de 5 ori pentru că Andrei îmi aminteşte enervant de des cât de importantă este alimentaţia atunci când faci sport şi pentru că ştiu ce mă asteaptă la antrenament.

Rezultate
Durerile de spate au început să se diminueze considerabil
Am o condiţie fizica mai buna
Tonusul muscular este vizibil mai bun – asta o spune soţul meu, eu observ ceva schimbări dar n-am ajuns înca la stadiul de multumită
Sunt mai relaxată şi mai optimistă şi dupa antrenamente dorm foarte bine
În urma sfaturilor(adică m-a bătut la cap in fiecare zi) lui Andrei instructor fitness, am început să mănânc dimineaţa, pentru mine asta e o mare realizare
De când am început antrenamentele n-am mai bifat nicio recuperare alternativă, nu îmi mai simt spatele anchilozat (înainte începusem să am probleme şi în zona cervicală)

Concluzia: Sunt convinsă că fără ajutorul lui Andrei nu aş fi avut rezultate şi motivaţie sa continui. Antrenamentele nu sunt uşoare, să adopti un stil alimentar care să te ajute să ai rezultate este la fel de greu, dar beneficiile care apar merită tot efortul.
Multumesc

 

One Response to Rezultatele pe care le-a avut Irina lucrand cu noi.

  1. Corina says:

    Bravo, Irina! Bravo, Andrei Antrenor personal! E greu, dar cu usorul nu ajungi nicaieri 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esti bot? *

3 × two =