Cel mai Funny testimonial despre cum este sa ai Antrenor Personal

testimonial despre cum este sa ai Antrenor Personal

Domnica

Bucuresti

 

Hai Domnica! Hai Domnica! Hai Domnica!
In ultimii 30 de ani cred ca nu mi-a spus nimeni atata pe nume cat o face Andrei de vreo 2 luni incoace. Si nu pentru ca as excela la ceva si ma aclama! Nuuuu! Din contra.


-Hai Domnica nu te oprii!
-Hai Domnica mai avem 2 serii!
-Hai Domnica mai repede!
Din cand in cand mai schimba modul de apelare.
-Ridica-te Domnica!
-Nu sta Domnica!

Si Domnica, adica eu, se pare ca mai gasesc resurse chiar si atunci cand cred ca nu mai am si probabil m-as fi oprit cu mult inainte sa se termine si cele existente deja in stoc, pentru ca “Hai Domnica!” asta ma motiveaza asa de tare incat cumva, de undeva mai gasesc vointa necesara sa mai fac o ultima serie doar doar nu s-ar mai auzi.

Vorba vine ”cumva , de undeva” pentru ca principalul “vinovat ” pentru explozia de vointa neasteptata este Andrei. In ciuda faptului ca nu imi pot exersa cu el calitatile de negociator in nici un fel, in ciuda faptului ca imi provoaca o durere fizica pe care nu as fi putut sa cred ca o pot indura…in repetate randuri, ma face sa revin de fiecare data in sala de sport pentru inca o ora de entertainment de cea mai buna calitate.

Ii multumesc pentru rabdarea de care da dovada in privinta mea, ii multumesc pentru suportul moral de care ma bucur de fiecare data si nu in ultimul rand pentru faptul ca in seara asta o sa arat al naibii de sexy intr-o rochie stretch Doamnele vor stii despre ce vorbesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esti bot? *

twenty + 4 =