Moiceanu Anca a cautat un Antrenor Personal

28 ani

Bucuresti

Problema mea?!? Alimentatie haotica, sedentarism, stres. Urmarile?! Kilograme in plus, stare generala dezastruoasa, lipsa de vitalitate si tot ce deriva de aici.
Hotarata sa schimb atat cat imi sta in putinta, am cautat un antrenor personal, constienta fiind ca singura nu voi reusi. Pe Andrei antrenor personal “l-am gasit” pe net . Dupa o colaborare esuata cu un alt antrenor personal (totala lipsa de compatibilitate), m-am decis sa mai incerc inca o data, refuzand sa cad in capcana “toti sunt la fel” sau “pentru mine nu merge”.
Am trecut prin aceiasi pasi prin care au trecut toti clienti lui Andrei si despre care ati mai citit aici: ne-am intalnit, mi-a spus pe scurt termenii colaborarii dupa ce mi-a ascultat “problemele”, am stabilit programul…ne-am intalnit pentru primul antrenament.
Primul antrenament. Nu-mi aduc aminte cat a fost de dureros sau greu, d.p.d.v fizic, dar tin minte ca mi-a scos in fata, rand pe rand, toate limitarile mele ca om, toate consecintele mancatului/nemancatului nesanatos/haotic, sedentarismuliui si fumatului in exces. Deci psihic: demoralizator.
Pentru asta am nevoie de Andrei. Sa imi arate cum, sa imi explice de ce, sa ma sustina cand nu mai vreau si sa ma ajute cand vreau, dar nu mai pot. Pentru ca stie, poate si vrea.
Rezultatele se vad dupa aproape doua luni de antrenament: putin in ceea ce priveste greutatea, putin in conditie fizica, putin in cum se aseaza hainele (maseuza mea mi-a spus ca m-am mai adunat :D) si mult in starea mea de spirit. Sunt mai subtire si mai putin stresata, mai increzatoare si mai motivata.
Despre el ati aflat deja si confirm cu toata sinceritatea: este serios, este profesionist si nu se va lasa si nu va va lasa pana cand rezultatele nu vor aparea. Ii place ce face si asta se va vedea la fiecare antrenament.
Ce am sa-i reprosez? In primul rand m-a lasat fara prieteni. Ma pune sa dorm devreme si mi-a schimbat total programul cu orele de masa. Nu mai pierd nopti cu prietenii si nu mai iesim la cine tarzii… si cred ca am devenit chiar plictisitoare cu apa mea plata si salata.
De ce il ascult?! Pentru ca stiu ca are dreptate si pentru ca stiu ca va incerca sa corecteze in mine fiecare lucru gresit.
Multumesc, Andrei personal trainer, pentru rabdarea ta cu mine! Nu puteam face o alegere mai buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esti bot? *

three × two =