Catering Sanatos si Irina Popovici

Dieta StrongBodyBuilding si pareri despre ea

 

Bucuresti

Unele feluri de mancare au fost pe gustul meu, altele nu, asta datorandu-se poate preferintelor mele „speciale“ in ceea ce priveste mancarea.

In opinia mea, cel mai nasol fel de mancare a fost salata de la pranz de luni(rucola mi s-a parut mai amara ca de obicei, cred ca era taiata si nu rupta, puiul extrem de sarat) si cel mai bun pastravul si ouale in paine. Luni – doua salate in aceeasi zi sunt prea mult pentru mine…mananc salata de nevoie nu de placere.

*Masa de pranz:pui in sos de soia+rucola,spanac si rosii cherry

Cantitatea a fost, de cele mai multe ori, arhisuficienta.

Nu sunt obisnuita cu 5 mese pe zi, cea de dimineata a fost cel mai greu de acceptat. In primele zile mi se parea ca manac mai mult decat ii trebuie corpului meu, asta chiar si cand nu terminam manacarea din farfurie.

Fiind obisnuita ca in fiecare zi pranzul si cina sa fie alcatuite din mancaruri destul de sanatoase dar alese in functie de preferinte/pofte, a fost dificil sa ma conformez cu faptul ca masa de zi cu zi e prestabilita.

Mi-a lipsit ceea ce se numeste o masa calda, ideea reincalzirii mancarii nu ma face extrem de fericita. As reincerca meniul vostru full poate o data la doua saptamani, pentru ca mi s-a parut ca e echilibrat in mare parte si majoritatea alimentelor sunt gatite corect, dar as agrea ideea unei mese de pranz zilnice de la voi.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esti bot? *

18 − fifteen =