Un Antrenor Personal spune “Corpul e o curva”

Un Antrenor Personal spune “Corpul e o curva”

Un Antrenor Personal spune "Corpul e o curva"

Da asa este, la fel cum si viata este o curva inteligenta si foarte complexa care incearca sa te fenteze la orice pas si sa te traga inapoi de la lucrurile care aduc durere maxima asupra muschilor, dar care fac bine intregului corp.

Tu cu creierasul tau iti doresti sa slabesti, sa devii mai sanantos, sa nu mai fii sedentar, dar cand ajungi in sala si te apuci de exercitii cu un antrenor, corpul tau, cel pe care il iubesti, pretuiesti si il vrei cu forme se transforma intr-o curva ordinara care iti spune sa o lasi pe maine, sa uiti de toate lucrurile bune care se nasc dupa acea suferinta care dureaza 1 ora sau putin mai mult.

 

Curva insista si persista cand apare febra musculara, cand ai dureri crunte de nu te poti da jos din pat, si incearca sa-ti trimita semnale ca nu are rost sa continui, sa o chinui, si sa o lasi asa cum este ea ca e mai bine asa.

 

Dar dupa ce vointa si creierasul tau se contopesc, impiedica fiecare incercare a curvei de a te face sa renunti.

 

Dupa ce trec 1-4 luni de munca cu un antrenor personal  in sala de fitness in care curva a suferit si a comentat dupa fiecare plimbare, munca, trezire, mancat la ore fixe, incepe sa-i placa, incepe sa-ti multumeasca, incepe sa se dea dupa tine, sa-ti ceara sa nu te mai opresti, sa o supui acelor pervesiuni din sala.

 

Ce sa mai…e o curva cu doua fete care nu stie ce vrea. Dar tu stii ce vrei de la curva ta asa ca nu o asculta nici macar pentru o secunda si incearca sa o educi pentru ca intr-un final vei reusi.

 

Daca o s-o asculti, o sa te paraseasca si cu greu se mai intoarce inapoi la tine iar odata cu ea o sa parasesti si tu lumea asta minunata in care ne aflam.

 

Asa ca

 

“AI GRIJA DE CURVA TA  PERSONALA!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esti bot? *

four + 5 =