Instructor Personal Fitness si Mihaela B.

Cum sa slabesti sanatos?

Bucuresti

40 ani

Mihaela B. si Instructor prsonal Fitness

In primul rand vreau sa-i spun “La multi ani!” lui Andrei Antrenor Personal.

E greu sa faci daruri unui om care este bucuros sa fie el cel care daruieste- iar asta o face zilnic prin gandurile, sfaturile si sustinerea lui-asa incat mi-am zis ca randurile mele ar putea fi pentru el o bucurie.

De mult simteam nevoia de a adauga cateva vorbe celor scrise de prietenii lui dar culmea! se pare ca toata lumea gandeste la fel: Andrei Instructor Fitness este un profesionist, Andrei Instructor Personal nu te lasa la greu, Andrei Personal Trainer are grija ca tie sa-ti fie bine, Andrei Rusu Antrenor Bucuresti este un prieten adevarat. In lumea asta nebuna in care oamenii sunt doar pentru ei, lui Andrei  ii pasa, se bucura si sufera langa tine, te incurajeaza in permanenta, te sustine in mod neconditionat.

Desi mi-am propus sa vorbesc despre Andrei, trebuie sa spun cateva cuvinte si despre mine caci, se pare, forma la care ajung clientii sai este cea mai buna carte de vizita pentru Andrei. Din iulie si pana acum am slabit 15kg, evident cu sala si alimentatie echilibrata, de care alimentatie s-a ocupat tot Andrei, la fel de bine ca la antrenament. Nu stiu daca este atat de importanta scaderea in greutate in sine (evident ca este!!!), ci faptul ca ma simt foarte bine cu mine insami. Ma simt foarte bine pentru ca am fost in stare de toate astea, ca am reusit sa fac lucruri pe care nu credeam ca o sa le pot face vreodata.

Aceasta dorinta si ambitie de a depasi anumite bariere si de a ajunge acolo unde trebuie s-au accentuat pe masura ce credeam ca se poate si au intarit increderea pe care o am in Andrei.

Asadar, din consideratie pentru tot efortul depus de el si din respect pentru mine am reusit sa trec peste toate temerile pe care le aveam legate de munca la sala si sa ajung intr-o forma pe care nu am mai avut-o de multa vreme.

Si nu uitati: incepeti ziua cu un zambet si terminate-o la fel!

 

Cu prietenie,

Mihaela

 

Rusu Andrei

Antrenor Personal fitness Bucuresti

One Response to Instructor Personal Fitness si Mihaela B.

  1. CANDALE ANCA says:

    Şi eu vreau să-i mulţumesc lui Andrei, pentru că niciodată nu am văzut-o pe sora mea într-o formă aşa grozavă, nu am siţit-o aşa de mulţumită de ea însăşi. Şi dacă mi-ar mai spune şi mie (măcar) prin corespondenţă cum să fac să scap de *burtica* mea.. ar fi şi mai grozav…
    Dar ştii ce mi se pare cel mai minunat în povestea asta? Că un tânăr de 20 şi de ani pune atâta pasiune şi seriozitate în ceea ce face încât cu greu ai putea să-ţi imaginezi aşa ceva. Eu, personal, având în vedere vârsta lui, am fost extrem de sceptică .. Greu de crezut că mai sunt şi astfel de tineri.. Îţi dă speranţă..
    Bravo, Andrei! Ţine-o tot aşa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esti bot? *

sixteen − seven =