Antrenor personal Bucuresti si Corina Ioana

Antrenor personal Bucuresti si Corina Ioana

Corina Ioana

32 ani

Bucuresti

 

Când am găsit pe internet pagina lui Andrei, nu eram hotărâtă să mă apuc serios de sport, sub îndrumarea unui antrenor personal. Habar nu aveam cum o să fie, dar știam că este momentul să iau o decizie: voi lăsa totul la voia întâmplării, timpul urmând să demoleze încetul cu încetul deificitul ce-mi sevește drept corp, sau voi munci pentru consolidarea lui.

M-au convins articolele și mărturiile clienților antrenorului personal. I-am dat un e-mail și ne-am întâlnit. De atunci au trecut deja mai bine de două luni și asta se vede! Și se și simte în rezistența la efort. Și sunt sigură că este doar începutul.

Consider că este important să ai grijă de corpul tău, nu pentru cei din jur, ci, în primul rând, pentru tine. În afară de beneficiile pentru sănătate, sportul îți crește încrederea în sine, respectul față de propria persoană. Și, nu în ultimul rând, psihologia a dovedit că un om cu o înfățișare plăcută are mai multe șanse de reușită în realizarea scopurilor care presupun interacțiunea cu semenii 🙂

Andrei  este un profesionist, foarte serios în ceea ce face și determinat în urmărirea scopurilor sale. Munca la sală nu este deloc ușoară cu el. Pe mine, cel puțin, reușește de fiecare dată să mă scoată din limitele pe care credeam că le am sau pe care mi le impuneam singură. Din fericire, știu că sunt pe mâini bune, că el știe exact până unde poate să insiste.

Pentru mine, faptul că l-am ales ca antrenor personal pe Andrei , a fost un pas important. Eu, singură, nu aș fi ajuns prea curând la rezultatele la care în doar două luni am ajuns cu el (știu asta pentru că am încercat și pe cont propriu). Nu-mi pare rău decât de un singur lucru: că nu am făcut măcar o fotografie înainte de începerea antrenamentelor, ca să o pot pune alături de una recentă 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esti bot? *

fifteen − thirteen =