Antrenor Fitness la sala cu clientii

Colaborare intre antrenor personal si client

Lucian Silistru

 

27 ani

Bucuresti

M-am “hotarat” sa merg la sala din motive medicale. Un medic mi-a recomandat miscare, altul mi-a zis ca n-ar strica niste exercitii de forta si concluzia a fost destul de simpla. Doar ca eu si auto-motivarea suntem cam certati, si tot amanam partea cu plecatul spre sala de ceva timp.

La o bere am primit o carte de vizita, a lui Andrei, si, desi eram cam sceptic in privinta ideii de antrenor, mi-am zis de ce nu, nu e cam si cum de unul singur ma descurcam mai bine.

Prima intalnire a decurs asa cum ma asteptam, cu o mica exceptie, a vrut sa stie ce ma motiveaza. In acel moment mi-am dat seama ca n-o sa fie atat de usor pe cat imi imaginam eu. Dar a fost si un lucru foarte bun, castigam o motivare externa care sa ma treaca prin sedinte.

Si aveam nevoie, incepand de la regim (sa renunt eu la bere???) pana la sedintele care la inceput mi se pareau groaznice (am avut nevoie de ceva pauze la prima, ma luase cu ameteli). Cu toate astea, dupa sedinte ma simteam foarte bine, ma dureau diverse chestii, ceea ce nu se mai intamplase de peste 10 ani, timp in care singura miscare pe care o faceam era ridicatul din fata calculatorului pentru a merge sa fumez.

Dupa cateva sedinte am inceput sa simt o mica schimbare, ceva mai multa forta, usor mai multa rezistenta, nu mai muream instant la cardio. Si cu fiecare saptamana, parca pentru a-mi face in ciuda, antrenorul personal marea greutatile la diversele aparate. Pe de o parte insemna ca n-o sa am parte de un exercitiu usor, pe de alta era un semn ca, desi nu foarte vizibil, exista progres. Dupa vreo doua luni, pe langa progresul la greutati a aparut si un efect pe care nu prea l-am preconizat, abdomenul meu a inceput sa se tonifice, probabil au inceput sa dispara berea, pizza si shaworma stocate acolo.

Pot spune acum ca fara un antrenor personal sunt sigur ca nu as reusi vreodata acelasi progres, imi pierd motivarea foarte repede, las pe data viitoare daca pare greu, dar cu cineva care sa dea acel mic impuls cand e mai greu, care se pricepe la ceea ce face, rezultatele se vad si sunt foarte multumit ca am ales sa colaborez cu Andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esti bot? *

17 − 3 =