Bio vs Comert

 

alimente bo si alimentatie sanatoasa

O perioada lunga de timp nu se stiau prea multe de produsele bio, adica erau produse si atat. Si dintr-o data pe baza a nu stiu cate studii facute si vazand cercetatorii ca procentul oamenilor supraponderali creste, au zis ca, dom’le, produsele din comert de acum sunt mult prea rafinate si mult prea procesate, deci hai sa facem si produsele bio, care sa coste poate si de 3 ori mai mult decat cele procesate dar sincer nu stiu de ce.

 

Mie imi place chestia asta de marketing ca e la fel ca la calculatoare, se gaseste o firma care sa creeze un virus mai intai care strica ceva calculatoare fara ca lumea sa stie si dintr-o data,hop!!! de la aceeasi firma apare si anti-virusul care impiedica acest virus.

 

Inainte pe vremea cand nu se stia de chimicale pentru cresterea extrema a alimentelor cum sunt in ziua de azi ,nu stiu daca erau asa de scumpe.

Se punea samanta in pamant se uda cu cantitati cat de cat calculate sau daca era mai mult de la Dumneazeu scapau oamenii de-o treaba, se mai prasea pentru a impiedica buruienile sa strice recolta omului, dar in rest nici nu stiu daca stiau iei pe atunci de chimicale impotriva inamicilor care stricau frunzele sau radacina plantelor.

Si atunci erau mari bune si delicioase toate fructele si legumele si mai mult de atat erau si ieftine.

 

Acuma astea bio nu stiu ce Dumneazeu au in ele de sunt de 3 ori mai scumpe decat astea procesate.

 

Dar asta este mergem inainte, astia sunt cercetatori nostri si asta este piata si marketing-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esti bot? *

1 × three =